Picături De Smântână

Picături De Smântână
Smântână picături ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ou, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Smântână Picături De Ciocolată, Picături De Cremă Java, și Cremă De Brânză De Caise Picături pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ou, smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos și se amestecă bine. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se coace la 425 la 7-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
6
Pentru glazură, topiți untul într-o cratiță până se rumenesc; amestecați zahărul cofetarilor, vanilia și suficientă apă pentru a obține o consistență răspândită. Prăjituri răcite cu îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista