Picături De Lămâie De Ghimbir Congelate

Picături De Lămâie De Ghimbir Congelate
Congelate ghimbir lamaie picături este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 5 porții cu 281 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, mentă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Miere De Lamaie Ghimbir Gât Picături, Miere De Lamaie Ghimbir Gât Picături, și Iaurt înghețat cu lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați sirop simplu într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează.
4
Se toarnă în pahare și se ornează cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1
Aduceți apa la foc mic și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Adăugați ghimbir și mentă și lăsați să se absoarbă timp de 20 de minute. Se strecoară și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista