Piciorul de miel la grătar al lui Paul Kogan

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piciorul de miel la grătar al lui Paul Kogan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 494 calorii, 59G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, pulpă de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Caviar De Vinete (Cititor De La Nora Kogan), Caviar de vinete (rețetă de cititor de la Nora Kogan), și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar pentru rețete similare.