Picior de miel prăjit cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piciorul de miel prăjit cu usturoi. Această rețetă servește 20. O porție conține 155 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi, Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, și Friptură De Miel Cu Ierburi Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul, cimbrul, pătrunjelul, usturoiul, coaja, fileurile de hamsii, piperul și uleiul într-un robot de bucătărie; piure până se formează o pastă destul de netedă, răzuind părțile laterale ale bolului, dacă este necesar. Uscați mielul și faceți fante adânci de 1 inch peste tot cu un cuțit mic și ascuțit. Frecați pasta pe miel și în fante.
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie mare, acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore.
Transferați pe blat cu 1 oră înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 204°.prăjiți mielul timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la375 și prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a mielului, fără a atinge osul, înregistrează135 pentru mediu-rar (temperatura va crește la145 pe măsură ce mielul se odihnește), cu 1 până la 1 1/4 ore mai mult.
Scoateți mielul din cuptor, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.