Picior de miel la grătar cu sos grecesc Chimichurri

Rețeta picior de miel la grătar cu sos grecesc Chimichurri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 10 și costă 4,63 USD pe porție. Acest fel principal are 453 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Picior de miel marinat la grătar cu sparanghel și Chimichurri de mentă, și Friptură la grătar cu sos Chimichurri.
Instrucțiuni
Folosind vârful unui cuțit ascuțit, tăiați fante mici distanțate uniform la aproximativ 1 inch adâncime pe tot mielul. Introduceți bucăți de cățel de usturoi în fante. Ar trebui să aveți 20 sau mai multe fante.
Așezați sarea, piperul, cimbru uscat și oregano uscat într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Scoateți o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a înfășura complet piciorul de miel și așezați-o pe o suprafață de lucru. Aranjați o bucată mare de folie de plastic deasupra.
Așezați piciorul de miel cu usturoi deasupra foliei de plastic. Frecați amestecul de plante pe tot piciorul de miel. Aranjați feliile de lămâie și tulpinile de rozmarin peste tot mielul, așezând unele sub picior și altele deasupra. Înfășurați bine mielul cu folia de plastic, apoi cu folia de aluminiu. Dați la frigider mielul până când este gata de gătit, cel puțin 8 ore, de preferință peste noapte.
Când este gata de gătit, desfaceți mielul și îndepărtați feliile de lămâie și crenguțele de rozmarin și aruncați-le. Frecați mielul ușor cu ulei de măsline.
S. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Frigeți mielul pe scuipatul rotisorului, dacă îl folosiți, și grătiți conform instrucțiunilor producătorului până când este gătit după gust, 1 până la 2 ore. Când se face la mediu-rar, temperatura internă a mielului va citi 52° pe un termometru pentru carne citit instant (aveți grijă să nu atingeți osul când introduceți termometrul). Când se face bine la mediu, temperatura va înregistra140.de asemenea, puteți grăta piciorul de miel pe un grătar mediu-înalt la foc indirect, întorcându-l des; se va face după 1 până la 2 ore.
Scoateți mielul din scuipatul rotisorului, dacă îl folosiți, și așezați-l pe un platou pentru a se odihni aproximativ 15 minute înainte de a sculpta. Sau, lăsați mielul să se răcească complet, înfășurați-l în folie de aluminiu și dați-l la frigider. Reîncălziți mielul deschizând folia deasupra și așezând mielul într-un cuptor de 177° timp de aproximativ 30 de minute înainte de servire.
Încingeți platoul cu crenguțe de cimbru proaspăt, oregano, rozmarin, dacă doriți, și pene de lămâie.
Serviți sosul grecesc Chimichurri pe lateral.
Așezați ceapa, măslinele, menta, pătrunjelul, oregano, usturoiul, sucul de lămâie și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați până se toacă fin și se amestecă bine, aproximativ 1 minut.Gustați pentru condimente, adăugând mai mult suc de lămâie după cum este necesar. Puneți sosul chimichurri într-un vas mic de sticlă, acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider până la servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;