Picior de miel la grătar cu sos de iaurt-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, Glisoare de miel la grătar cu iaurt de mentă, și Friptură De Miel Cu Sos De Menta Iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, rotiți ceapa galbenă, usturoiul, rozmarinul, sucul de lămâie și sarea. Cu blenderul care rulează, se toarnă încet în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Clătiți mielul și uscați-l. Cu un cuțit mic, faceți mici tăieturi (1 in. lung, 1 în. adânc) peste tot mielul și puneți-l într-un vas nereactiv. Înveliți mielul cu marinată de ceapă, asigurându-vă că amestecul intră în fante. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la noapte, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți mielul din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de a planifica să-l gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Întindeți mielul plat pe un grătar cu ulei pe un pat solid de cărbuni la foc mediu sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde). Închideți capacul. Gatiti mielul, intorcand o data si periand cu marinata, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 140, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
5
Transferați carnea într-un platou și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați să se odihnească 15 până la 20 de minute. Feliați subțire carnea, garnisiți cu ceapă roșie feliată și ridichi și serviți cu sos de iaurt-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch