Picior de miel fript cu lămâie și mentă cu Flageolete
Lemon-And-Mint friptură picior de miel cu Flageolets este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 627 calorii, 59G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare și piper kosher, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, Cotlete de miel cu Flageolete de rozmarin, și Friptură De Miel Cu Mentă.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapa și cei 4 căței de usturoi întregi și gătiți până se înmoaie și doar aurii, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați flageoletele, tulpinile de pătrunjel, frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Adăugați bulionul de pui, 3 căni de apă și 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Acoperiți fasolea cu hârtie pergament mototolită, umezită, apoi acoperiți și coaceți timp de aproximativ 2 1/2 ore, amestecând ușor de 2 sau 3 ori; fasolea trebuie să fie fragedă, dar nu moale. Condimentează fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scurgeți fasolea; rezervați-le lichidul de gătit și aruncați pachetul de pătrunjel, cimbru, căței de usturoi și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Folosind un cuțit ascuțit, faceți incizii de 1 inch la aproximativ 1 inch distanță pe tot mielul. Introduceți feliile de usturoi în fante. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Adăugați apă în tigaia de prăjire ocazional, dacă este necesar, pentru a preveni arderea sucurilor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Transferați mielul pe o tăietură și acoperiți ușor cu folie de aluminiu. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Placă De Tăiere
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Puneți tigaia peste 2 arzătoare, adăugați restul de 1 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă măslinele și jumătatea rămasă de mentă și se toarnă sosul de tigaie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Reîncălziți fasolea la foc moderat; adăugați o parte din lichidul de gătit rezervat pentru fasole dacă par uscate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Toppinguri, Opționale
5
Încălziți roșiile uscate la cuptor în cuptor până se încălzesc. Puneți fasolea pe un platou mare și aranjați roșiile uscate în jurul lor. Feliați gros mielul și aranjați-l peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Toppinguri, Opționale
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Se toarnă sosul de tigaie peste feliile de miel și se servește.