Picior de miel cu unt frecat cu condimente

Spice-frecat Butterflied picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 345 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ghimbir măcinat, chimen măcinat, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Picior de miel frecat cu măsline și condimente, Cotlet de miel fript cu condimente, și Spice frecat cotlet de miel cu salata de porumb.
Instrucțiuni
Combinați primele 13 ingrediente în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până se formează pastă grosieră.
Adăugați ulei și suc de lămâie și procesați până se omogenizează bine.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă amestecul de condimente peste miel;sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori și frecați amestecul de condimente în miel. Refrigerați peste noapte, întorcând punga ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Scoateți mielul din marinată; scuturați excesul. Grătați mielul până la coacerea dorită sau până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de miel de la 125 la 130 la 130 la 15 minute pe fiecare parte.
Transferați mielul pe placa de tăiat. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Tăiați mielul în felii groase de 1/3 inch. Aranjați pe platou și serviți.