Picior de miel cu sos de zmeură

Picior de miel cu sos de zmeură
Piciorul de miel cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 370 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bulion de legume, pulpă de miel, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Miel cu sos de zmeură, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui blender sau al unui robot de bucătărie mare, combinați bulionul de legume, zmeura, gemul de zmeură și oțetul de vin roșu. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Bulion De LegumeBulion De Legume
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Căutați rapid piciorul de miel pe toate părțile și scoateți-l din tigaie. Pătrundeți carnea la fiecare centimetru cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se pune într-un castron cu sosul de zmeură. Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 12 ore pentru a marina. Întoarce-te ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți mielul din marinată și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
7
Așezați pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Prăjiți mielul timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un termometru pentru carne introdus în carne citește 140 de grade F (62 de grade C). Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de sculptură. Temperatura ar trebui să crească cu încă 5 până la 10 grade în timp ce se odihnește pentru mediu rar. Dacă vă place mai mult făcut, așteptați până când ajunge la 145 de grade F înainte de a scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
În timp ce mielul se prăjește, transferați marinada într-o cratiță. Aduceți la fierbere și adăugați rozmarinul. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul s-a redus și s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Sculptați mielul și puneți sosul peste el pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista