Piciorul de miel cu sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 342 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Picior de miel cu sos de usturoi, Friptură de miel cu sos de Chile-usturoi, și Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin.
Instrucțiuni
1
Puneți măcelarul să pregătească carnea îndepărtând cea mai mare parte a grăsimii și a pielii de pe picior și îndepărtând cea mai mare parte a osului gol care iese din picior. Dacă vrei un picior puțin mai mic, Ai el (sau ea!) scurtați-l de la capătul șoldului. Când sunteți gata să-l prăjiți, tăiați mielul de orice exces de grăsime. Faceți multe fante peste tot mielul și introduceți o bucată de usturoi și o bucată de hamsie în fiecare incizie. Tăiați mărunt rozmarinul și cimbru și amestecați ierburile cu sare de mare și piper într-un castron mic. Frecați mielul cu 2 linguri de ulei de măsline și amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați-l să stea timp de 1 până la 2 ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați carnea pe un raft într-o tigaie și gătiți, neacoperită, timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 F. și gătiți timp de 40 până la 45 de minute pentru mielul mediu-rar. Temperatura pe un termometru de citire instantanee ar trebui să înregistreze 130 F. (așa ar trebui să fie!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Pentru a face sosul de usturoi, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea și gătiți cei 24 de căței de usturoi încet timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt moi (nu lăsați marginile să se rumenească crocant). Puneți deoparte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți mielul într-un platou încălzit și opriți cuptorul. Acoperiți cu un cort din folie de aluminiu și puneți-l la cuptor pentru a se încălzi în timp ce pregătiți sosul. Deasupra aragazului, puneți vinul în tigaia de prăjire, răzuind bine fundul pentru a slăbi orice bucăți maro sau sucuri caramelizate și gătiți vinul la o flacără mare pentru a-l reduce cu aproximativ o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Adăugați lichidul redus la căței de usturoi. Se pasează bine cu o furculiță și se adaugă sare de mare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8
Feliați mielul și macinați peste el niște piper negru proaspăt. Se toarna sosul si se presara totul cu patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)