Picior de miel cu crustă de ierburi la grătar cu sos proaspăt de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piciorul de miel cu crustă de ierburi la grătar cu sos proaspăt de mentă. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 48 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, oțet de vin alb; mai mult și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Raft de miel cu crustă de ierburi cu sos de lămâie-tahini și orez de mentă, Cotlet De Miel La Grătar Cu Crustă De Ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.