Picior de miel cu condimente malaeziene prăjite lent
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Piciorul de miel cu condimente malaeziene prăjite lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ketchup, sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tagine De Miel Condimentat Cu Aragaz Lent, Piept De Vită Condimentat Din Malaezia, și Grătar sau picior de miel condimentat prăjit.
Instrucțiuni
Lăsați mielul să stea la temperatura camerei 1 oră.
Rulați moda lamb jelly-roll; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați mielul; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Combinați ketchup-ul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare. Înveliți mielul uniform cu amestec de ketchup.
Așezați mielul pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Preîncălziți cuptorul la 20
Coaceți mielul la 200 timp de 2 ore sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.