Picior afumat de miel

Picior afumat de miel
Piciorul afumat de miel este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 352 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior afumat de miel, Rack de fistic afumat de miel, și Miel De Ardei Afumat Cu Vinete Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente până se amestecă.
2
Așezați mielul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; turnați amestecul de ulei de măsline peste miel. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Înmuiați bucățile de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
5
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni fierbinți.
6
Scoateți mielul din marinadă; turnați marinada în tigaie cu apă și puneți tigaia în fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați apă în tigaie la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați mielul pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Gatiti mielul 7 ore sau pana cand un termometru de carne introdus in cea mai groasa portie de miel Inregistreaza 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Adăugați cărbune, bucăți de lemn și apă la fumător, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista