Picioare de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină

Picioare de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină
Picioarele de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1098 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de crenguță de rozmarin, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Țelină gătită lent cu carne de porc și portocală, Picioare de rață prăjite lent, și Fazan gătit lent, cartofi fondanți de brad roz și cremă de țelină.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți picioarele de rață într-o caserolă ignifugă setată la foc mediu. Se rumenesc peste tot, apoi se scoate din caserolă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
3
Turnați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură de grăsime, lăsați mai multă grăsime în tigaie dacă dublați sau triplați (păstrați grăsimea scursă pentru prăjiturile de Crăciun).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovii și ceapa în caserolă și gătiți timp de 5-10 minute sau până când începeți să caramelizați. Se amestecă făina și se fierbe încă 1 min. Întoarceți rața împreună cu ingredientele rămase. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă cu un capac și se dă la cuptor pentru 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pregătiți gratinul.
6
Puneți laptele, smântâna, usturoiul și rozmarinul într-o tigaie așezată la foc mic. Se aduce la foc mic timp de 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat 30 de minute. Ungeți 2 ramekine (aproximativ 8 cm diametru, 5 cm adâncime). Aranjați feliile de țelină și cartofi în ramekins, condimentând straturile pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
TelinaTelina
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți usturoiul și rozmarinul din lapte, turnați peste legume, apoi punctați cu unt. Acoperiți bine cu folie și coaceți cu rața timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Rață întreagăRață întreagă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Odată fierte, scoateți rața și gratinurile din cuptor. Pentru a îngheța rața, răciți, apoi împachetați într-un recipient congelator, împingând rața sub sos. Dacă nu o acoperă, așezați folie alimentară deasupra. Utilizați în termen de 2 luni. Decongelați la frigider, apoi reîncălziți în caserolă și completați de la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Creșteți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Puneți o cutie grea deasupra fiecărui gratin învelit în folie și stați timp de 15-20 de minute sau răciți astfel până când este nevoie. Odată presate, întoarceți gratinurile pe o tavă de copt, presărați cu puțin parmezan și coaceți timp de 20 de minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Între timp, scoateți picioarele de rață din caserolă, strecurați lichidul de gătit într-o tigaie curată și aduceți la fierbere rapidă. Reduceți sosul la jumătate până când este îngroșat și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați picioarele de rață și încălziți. Puneți un picior de rață pe fiecare farfurie cu puțin sos lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Se servește cu gratinurile și legumele de sezon.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista