Picioare de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină

Picioare de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină
Picioarele de rață gătite lent în Port cu gratin de țelină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1098 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de crenguță de rozmarin, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Țelină gătită lent cu carne de porc și portocală, Picioare de rață prăjite lent, și Fazan gătit lent, cartofi fondanți de brad roz și cremă de țelină.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți picioarele de rață într-o caserolă ignifugă setată la foc mediu. Se rumenesc peste tot, apoi se scoate din caserolă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
3
Turnați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură de grăsime, lăsați mai multă grăsime în tigaie dacă dublați sau triplați (păstrați grăsimea scursă pentru prăjiturile de Crăciun).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați morcovii și ceapa în caserolă și gătiți timp de 5-10 minute sau până când începeți să caramelizați. Se amestecă făina și se fierbe încă 1 min. Întoarceți rața împreună cu ingredientele rămase. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă cu un capac și se dă la cuptor pentru 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, pregătiți gratinul.
6
Puneți laptele, smântâna, usturoiul și rozmarinul într-o tigaie așezată la foc mic. Se aduce la foc mic timp de 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat 30 de minute. Ungeți 2 ramekine (aproximativ 8 cm diametru, 5 cm adâncime). Aranjați feliile de țelină și cartofi în ramekins, condimentând straturile pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
TelinaTelina
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți usturoiul și rozmarinul din lapte, turnați peste legume, apoi punctați cu unt. Acoperiți bine cu folie și coaceți cu rața timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Rață întreagăRață întreagă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Odată fierte, scoateți rața și gratinurile din cuptor. Pentru a îngheța rața, răciți, apoi împachetați într-un recipient congelator, împingând rața sub sos. Dacă nu o acoperă, așezați folie alimentară deasupra. Utilizați în termen de 2 luni. Decongelați la frigider, apoi reîncălziți în caserolă și completați de la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Creșteți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Puneți o cutie grea deasupra fiecărui gratin învelit în folie și stați timp de 15-20 de minute sau răciți astfel până când este nevoie. Odată presate, întoarceți gratinurile pe o tavă de copt, presărați cu puțin parmezan și coaceți timp de 20 de minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Între timp, scoateți picioarele de rață din caserolă, strecurați lichidul de gătit într-o tigaie curată și aduceți la fierbere rapidă. Reduceți sosul la jumătate până când este îngroșat și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați picioarele de rață și încălziți. Puneți un picior de rață pe fiecare farfurie cu puțin sos lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Se servește cu gratinurile și legumele de sezon.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista