Picioare De Curcan Fierte

Picioare De Curcan Fierte
Picioarele de curcan fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $5.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 636 calorii. Un amestec de ulei vegetal, tulpini de țelină, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Picioare De Curcan Fierte, Picioare De Curcan Fierte Cu Vin Roșu, și Picioarele de pui fierte ale lui Cal Peternell pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, 15-20 de minute pe lot; transferați pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa, prazul, țelina și usturoiul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați vin, pătrunjel și crenguțe de cimbru și salvie; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
VinVin
5
Întoarceți curcanul în oală și adăugați bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți până când carnea este fragedă și gătită și lichidul este redus la jumătate, 2 1/2–3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați morcovi și gătiți, neacoperiți, până când morcovii sunt moi și carnea cade de pe os, 35-45 de minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
OsOs
CarneCarne
7
Transferați curcanul și morcovii într-un platou. Se strecoară sosul; se servește alături. Se acoperă cu arpagic și 1/2 cană de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista