Picioarele de broască provensală necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 632 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bulion de pui, ulei de semințe de struguri, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Everglades picioare de broască, Frog in the Well", și Prajiturele Broasca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul provensal: într-o cratiță mare, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați roșiile, usturoiul și ceapa și transpirați până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Degajează cu vinul alb și fierbe scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulionul de pui, sucul de roșii și pasta de roșii și gătiți încă 3 minute. Se condimentează cu un vârf de sare kosher și piper negru. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Se amestecă împreună făina, 2 linguri de sare și 1 lingură de piper într-un castron puțin adânc. Aruncați picioarele în făina condimentată și înveliți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie la foc mediu până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul de struguri în tigaie și sotati picioarele de broască până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Picioare De Broască
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați picioarele în sos și fierbeți până când picioarele sunt fierte și sosul este ușor îngroșat, 4 până la 5 minute. Rotiți în unt, pătrunjel tocat și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Așezați niște orez aburit în centrul fiecărei farfurii. Puneți niște picioare de broască și sos peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Picioare De Broască
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Adăugați pătrunjel suplimentar și pene de lămâie pentru garnitură, dacă doriți.