Picioare De Broască Provensală

Picioare De Broască Provensală
Picioarele de broască provensală necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 632 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de bulion de pui, ulei de semințe de struguri, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Everglades picioare de broască, Frog in the Well", și Prajiturele Broasca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul provensal: într-o cratiță mare, încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați roșiile, usturoiul și ceapa și transpirați până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Degajează cu vinul alb și fierbe scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulionul de pui, sucul de roșii și pasta de roșii și gătiți încă 3 minute. Se condimentează cu un vârf de sare kosher și piper negru. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Se amestecă împreună făina, 2 linguri de sare și 1 lingură de piper într-un castron puțin adânc. Aruncați picioarele în făina condimentată și înveliți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie la foc mediu până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul de struguri în tigaie și sotati picioarele de broască până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați picioarele în sos și fierbeți până când picioarele sunt fierte și sosul este ușor îngroșat, 4 până la 5 minute. Rotiți în unt, pătrunjel tocat și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Așezați niște orez aburit în centrul fiecărei farfurii. Puneți niște picioare de broască și sos peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Adăugați pătrunjel suplimentar și pene de lămâie pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista