Piccata De Pui

Piccata De Pui
Piccata de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 617 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează puiul cu sare și piper. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare de 10 sau 12 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt cu 3 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați 2 bucăți de pui și gătiți timp de 3 minute. Când puiul este rumenit, răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți și transferați pe placă. Topiți încă 2 linguri de unt și adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați celelalte 2 bucăți de pui și rumeniți ambele părți în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați puiul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți căldura la mediu scăzut și adăugați sucul de lămâie, stocul și caperele. Reveniți la aragaz și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro din tigaie pentru un plus de aromă. Verificați dacă există condimente. Întoarceți tot puiul în tigaie și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
Pui întregPui întreg
CapereCapere
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
7
Scoateți puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Adăugați restul de 2 linguri de unt în sos și bateți puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Piccata de pui funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Atât gr Corcrolner Veltliner, cât și Sauvignon Blanc au arome de citrice și plante care completează lămâia și pătrunjelul piccata de pui. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista