Piccata De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatan de pui. O porție conține 250 de calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu pana se topeste untul, amestecand des. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați făina, boiaua și ardeiul roșu într-un castron puțin adânc; dragă pui în amestec de făină.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu.
Adăugați pui și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul se rumeneste ușor.
Transferați puiul pe o farfurie de servire și stropiți cu amestec de vin.
Se presară pătrunjel tocat și se ornează cu felii de lămâie, dacă se dorește.