Picante-Aripi De Pui Glazurate

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, aripi de pui cu geamuri Picante ar putea fi o extraordinară fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de aripi de pui, muștar, sos picante și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de spectaculos. Încearcă Aripi De Pui Glazurate, Aripi De Pui Glazurate, și Marmeladă-Aripi De Pui Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Tăiați vârfurile aripilor de pui și aruncați.
Tăiați aripile de pui în jumătate la articulație.
Încălziți 1 1/2 căni de sos picante, marmeladă și muștar într-o cratiță de 2 litri la foc mediu până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 40 de minute sau pana cand amestecul se reduce la 3/4 cana, amestecand ocazional.
Puneți puiul într-un castron mare.
Adăugați sosul picant rămas și aruncați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe foaia de copt.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când puiul este gătit, întorcând puiul o dată la jumătatea timpului de coacere. Ungeți puiul cu amestecul picante-muștar în ultimele 10 minute ale timpului de coacere.
Se presară cu semințe de susan, dacă se dorește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.