Picant friptură de vită și Capicola sub Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită prăjită picantă și Capicola sub Sandwich. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați saramură dintr-un borcan de ardei vișini murați, pastă de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich de vită prăjită cu ridichi și wasabi picant, Friptură De Vită Sandwich, și Usturoi Friptură De Vită Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și capicola și gătiți, amestecând, până când abia începe să se rumenească pe margini, aproximativ 3 minute; transferați pe o farfurie cu o lingură pliată.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline, ceapă și ardei grași și gătiți, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scoateți legumele în partea laterală a tigaiei.
Adăugați pasta de roșii în spațiul deschis și prăjiți, amestecând un minut, apoi combinați cu legumele.
Adăugați saramura de ardei de cireș și 1/2 cană de apă, aduceți la foc mic și întoarceți carnea în tigaie. Se fierbe doar până când sosul acoperă carnea și legumele, aproximativ 1 minut.
Împărțiți carnea și legumele între rulouri. Se acoperă cu ardeii de cireșe și provolone.
Coaceți pe o foaie de copt până când brânza este topită și bulbucată, aproximativ 2 minute.