Picadillo Chile Relleno este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 141g de grăsime, și un total de 2052 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 6,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ceapă, ardei iute serrano, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Chile Relleno Relleno Omletă, Chile Relleno Burrito, și Chile Relleno Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați chilele și roșiile serrano pe un grătar foarte fierbinte și gătiți până la cărbune, 12 până la 15 minute. Se taie ardeii iute și se adaugă într-un blender cu întregul cățel de usturoi și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Fulgi De Legume
3
Sotează restul de 2 căței de usturoi și ceapa într-o tigaie până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de porc și gătiți până nu mai este roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați sosul de roșii / chile în amestecul de porc și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Între timp, așezați poblano chile pe grătar până când pielea sa este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Îndepărtați pielea și semințele, păstrând ardeiul întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Sotati jumatate de plantain intr-o tigaie pana se rumeneste, 2-3 minute si apoi adaugati amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă migdalele, stafidele și se condimentează cu sare. Puneți amestecul de porc în poblano chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Puneți chile în cuptor și coaceți până se încălzește, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Între timp, amestecați plantanele rămase cu smântâna grea. Puneți sosul plantain pe fundul unei farfurii și deasupra cu relleno chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)