Piață-Salată Proaspătă
Piața-Salata proaspătă este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, morcov, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Grădină Proaspătă Tocată Pe Piață Deschisă, Salată de piață a fermierilor de dovlecei și porumb proaspăt cu vinetă de lămâie-busuioc, și Piața Fermierilor Sote De Legume Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Periați puiul cu 2 lingurițe. pansament. Grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Între timp, combinați pansamentul rămas cu toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei într-un castron mare.
Feliați puiul; așezați peste salate. Se acoperă cu brânză.