Philly Hot Dog
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Philly Hot Dog. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 354 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită franks, ceapă, Cheez whiz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Pizza De Casă Pentru Câini De Pasăre, și Supă caldă și acră.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați 4 Franci de vită (97% fără grăsimi) pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 10 până la 15 minute, rotind frecvent până când este gata.
Așezați franks în 4 Chifle hot dog prăjite din grâu alb.
Întindeți 1/4 cană Cheez Whiz uniform peste Franci.
Așezați 1/2 cană felii de ardei gras galben, roșu și verde la grătar și 1/2 cană felii de ceapă uniform peste câini.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.