Peștele din Golful înnegrit al lui Jacques-Imos necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1341 calorii, 47G de proteine, și 125g de grăsime fiecare. Pentru $11.07 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, file de sebastă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Peștele Din Golf Înnegrit Al Lui Jacques-Imos, Gulf Fish en Papillote, și Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit.
Instrucțiuni
1
Presărați ușor peștele cu condimentul cu fructe de mare Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Pește
2
Într-o tigaie fierbinte din fontă la foc mediu, topiți untul. Căutați peștele pe ambele părți până când carnea este opacă aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați sosul olandez cu sos de chili-usturoi, pudră de chipotle și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi Chili
Sos Hollandaise
Ardei Iute De Chile
Crabmeat
4
Serviți fiecare file cu 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
5
Combinați toate ingredientele și amestecați. A se păstra într-un recipient sigilat.
6
Topiți untul și margarina într-o cratiță de 1 litru la foc mic. Ridicați căldura și aduceți la fierbere rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se răcește, aproximativ 5 minute. Îndepărtați spuma de sus și aruncați-o.
8
Se toarnă untul într-o cană mare de măsurare din sticlă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
9
Între timp, într-un vas mediu de amestecare din oțel inoxidabil sau în partea superioară a unui cazan dublu, combinați toate ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol De Amestecare
10
Se amestecă împreună cu un tel metalic până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Așezați vasul peste o tigaie cu apă care fierbe încet, dar nu fierbe. Vasul nu trebuie să atingă niciodată apa. Bateți energic amestecul de ouă, ridicând frecvent vasul pentru a lăsa aburul să scape. Bateți până când amestecul de ouă este foarte ușor și cremos și are un luciu, 6 până la 8 minute. Această cantitate de bătaie este importantă, astfel încât ouăle fierte să poată ține mai bine untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
12
Scoateți vasul din tigaia cu apă fierbinte. Treceți treptat aproximativ 1/4 cană din amestecul de unt (folosiți grăsimea superioară de unt, nu solidele de unt de pe fund) în amestecul de ouă în timp ce bateți energic sosul. Asigurați-vă că untul pe care îl adăugați este bine amestecat în sos înainte de a adăuga mai mult. Continuați să adăugați treptat grăsimea de unt de suprafață până când ați adăugat aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bol
Tigaie
13
Pentru a putea ajunge la solidele de unt, scoateți și rezervați aproximativ 1/2 cană de grăsime de unt de suprafață în sos, amestecând bine. Folosiți orice solide de fund rămase într-un alt vas. Apoi, amestecați treptat suficientă grăsime de unt rezervată pentru a produce un sos destul de gros. Grăsimea de unt îngroașă sosul, deci este posibil să nu fie nevoie să-l folosiți pe tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Polonic
14
Serviți imediat (sau cât mai curând posibil, păstrând sosul într-un loc cald, cum ar fi deasupra aragazului, până când este gata de servit).
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.