Pește Și Legume Cu Ierburi La Grătar Sau La Cuptor

Pește Și Legume Cu Ierburi La Grătar Sau La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Peștele și legumele cu ierburi la grătar sau la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cimbru, ceapă verde, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Pește și legume cu ierburi la grătar sau la cuptor, Legume Cu Ierburi Prăjite La Cuptor, și Filet De Porc La Grătar La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Tăiați două foi de hârtie folie rezistentă de 12" x 18".Preîncălziți cuptorul la 450 de grade Fahrenheit sau preîncălziți grătarul la mediu-înalt.Pulverizați fiecare bucată de hârtie din folie cu spray antiaderent sau ulei ușor.Centrați câte un file de pește pe fiecare foaie de hârtie din folie.Împărțiți ceapa verde și acoperiți fiecare file.Împărțiți legumele congelate sau legumele rămase gătite în prealabil și așezați-le în jurul fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați un cub de gheață la fiecare pachet dacă utilizați legume fierte rămase pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
3
Presărați ambele pachete de fileuri și legume cu condimente după gust.Completați fiecare pachet cu bucăți de unt.Aduceți fețele de hârtie din folie. Îndoiți dublu partea superioară și capetele pentru a sigila pachetele, lăsând loc circulației căldurii în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți pachetele timp de 18 până la 20 de minute pe o foaie de prăjituri în cuptorul preîncălzit. Sau, grătiți 10 până la 12 minute într-un grătar acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Stropiți cu suc de lămâie sau serviți pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate58
Revista