Pește și chipsuri fără Gluten

Pește și chipsuri fără Gluten
Rețeta de pește și chipsuri fără Gluten ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1028 calorii, 45g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă spumantă, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Chipsuri de ciocolată de casă fără zahăr-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Chipsuri de cartofi dulci fără Gluten, și Brioșe de ciocolată fără Gluten cu chipsuri de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați cartofii în bețe de chibrit groase de 1/4 inch. Gatiti cartofii in apa clocotita doar pana cand incepeti sa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Folosind lingura cu fante sau clești, transferați bețișoarele de cartofi în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scoateți pe o tăietură și uscați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Se toarnă suficient ulei de canola într-o oală mare și grea pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Încălziți uleiul la 177°.dacă nu aveți termometru, puteți prăji câțiva cartofi de test. Uleiul ar trebui să baloneze imediat, iar cartofii ar trebui să se învârtă, nu să se scufunde și să devină maro auriu în câteva minute. Lucrând în loturi, adăugați cartofii în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se presară sare și piper.Întoarceți uleiul la 177°.între timp, într-un bol de amestecare, bateți 1 1/2 căni de făină de orez cu berea. Se condimentează cu 1/4 linguriță de sare.Se usucă bucățile de pește și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Făină De OrezFăină De Orez
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Puneți făina rămasă într-un castron sau farfurie puțin adâncă și dragați peștele, scuturând excesul. Înveliți peștele în aluat, unul câte unul, și prăjiți în loturi - aproximativ 4 sau 5 pe lot. Gatiti, rotind in oala, pana se rumeneste si gatiti, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.Condimentați peștele și chipsurile cu sare de mare și serviți imediat cu mult sos Tartar de mărar pentru scufundare. Înfășurați chipsurile într - un con de hârtie pergament-sau ziar! - pentru un plus de atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista