Pește și chipsuri din California

Pește și chipsuri din California
Reteta California Fish and Chips este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 6. Pentru $11.92 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 3727 calorii, 71G de proteine, și 370g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sriracha, halibut, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Tacos de pește, Stil Hotel California pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei pentru a umple o friteuză aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Încălziți uleiul la 350 de grade F. uscați peștele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Presărați peștele cu sare și piper. Înmuiați peștele în făină și atingeți excesul de făină. Apoi înmuiați peștele în spălarea ouălor și apoi pesmetul, asigurându-vă că se acoperă uniform. Repetați procesul cu fiecare File, apoi aruncați cu grijă peștele acoperit în friteuză. Gătiti peștele în loturi până se rumenesc pe ambele părți, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
4
Scoateți din friteuză și așezați pe prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Serviți lămâi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6
Se serveste cu alegerea de Chips - uri și Guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
7
Spălați, clătiți și uscați cartofii. Apoi feliați la lățimea scândurilor de 1/2 inci, de la capăt la capăt. Repetați procesul prin tăierea longitudinală,pentru a produce cartofi prăjiți de 1/2 inch cu 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
8
Tăiați toți cartofii, clătiți cu apă rece și uscați peste prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o friteuză adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
10
Apoi albiți cartofii prăjiți până când exteriorul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
11
Scoateți din friteuză și lăsați să se usuce la aer, apoi refrigerați pe tigăile de copt. Fries trebuie să se răcească 1 o oră în cooler înainte de stivuire în vase de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Întoarceți uleiul la 350 de grade. Aruncați 10 cartofi prăjiți pe comandă, gătind până se rumenesc crocant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Scoateți coșul, lăsați excesul de ulei să picure, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
14
Într-un bol, cu o lingură de lemn, zdrobiți avocado și sucul de lămâie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
15
Adăugați cilantro, roșiile, sarea și Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SrirachaSriracha
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
16
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista