Pește și chipsuri

Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1035 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cartofi roșii, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri.

Instrucțiuni

1
Fileuri de eglefin de 2 kilograme, jupuite și tăiate în diagonală în benzi late de 1 1/2 inci, lungi de 5 până la 6 inci
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
2
Încălziți uleiul într-o oală mare adâncă, la foc mediu. Aduceți uleiul la 325 de grade F. reglați temperatura cu un termometru cu bomboane. Păstrați bețișoarele de cartofi într-un bol cu apă pentru a preveni rumenirea înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți prosoapele de hârtie și uscați bine înainte de a le pune în ulei. Lucrând în loturi, prăjiți cartofii până când sunt gătite și fragede, dar nu au culoare, aproximativ 4 până la 5 minute. Asigurați-vă că cartofii prajiti au o multime de cameră și ușor swish-le în jurul ca acestea sunt de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Scoateți-le din ulei și puneți-le imediat pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și ridicați temperatura uleiului de gătit la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-un castron mediu, combinați făina, condimentul cu fructe de mare, bicarbonatul de sodiu și vârful de sare. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și amestecați ușor berea rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se amestecă până se combină. Când uleiul este preîncălzit la temperatura corectă, înmuiați fileurile de pește în amestecul de aluat. Înveliți peștele cu generozitate. Când adăugați peștele în ulei, înmuiați aproximativ 1/3 până la 1/2 din file în ulei și lăsați bătătorul să înceapă să umfle și apoi glisați-l ușor în ulei. Prăjiți peștele până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute întorcând peștele în timpul gătitului. Când peștele este gata, scoateți din ulei și puneți imediat pe prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Aranjați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un suport de răcire. Țineți peștele în cuptorul preîncălzit până la servire. Lucrați în loturi și asigurați-vă că nu aglomerați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Din nou, lucrând în loturi, prăjiți cartofii prăjiți a doua oară la 375 de grade F, până când sunt maro auriu și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Scoateți-le din ulei, puneți-le imediat pe prosoape de hârtie și aruncați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți cu cartofii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Arthur Treacher ar fi mândru!
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista