Pește Întreg Prăjit La Cuptor
Peștele întreg prăjit la cuptor este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 562 calorii, 49G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, tulpini de fenicul, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cina De Pește Prăjită La Cuptor, Tocană de pește prăjită la cuptor, și Pesce al forno con patate (pește întreg prăjit la cuptor cu cartofi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, întindeți frunzele de dafin și 6 tulpini de fenicul într-un strat uniform.
Coaceți până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute pentru frunzele de dafin și 6 minute pentru tulpinile de fenicul.
Faceți 3 tăieturi transversale până la os pe fiecare parte a peștelui. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper și acoperiți-l generos peste tot cu ulei de măsline. Puneți 2 frunze de dafin în fiecare bară și puneți restul frunzelor de dafin în cavitate, împreună cu tulpinile de fenicul coapte. Folosind o frigăruie de bambus, închideți peștele.
Puneți o plită din fontă unsă sau o foaie de copt foarte robustă peste 2 arzătoare la foc moderat.
Puneți restul de 6 tulpini de fenicul pe grătar și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Puneți peștele pe tulpinile de fenicul, transferați grătarul în cuptor și prăjiți timp de aproximativ 18 minute sau până când peștele este doar gătit; carnea trebuie să se descuameze ușor atunci când este presată ușor.
Transferați peștele într-un platou împreună cu orice sucuri din grătar și condimentați cu sare și piper. Folosind 2 furculițe, ridicați peștele de pe oase și aranjați pe farfurii. Treceți uleiul de măsline și pene de lămâie la masă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.