Peștele în sos de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ardei gras, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
1
Așezați peștele și ardeii într-o tigaie căptușită cu folie de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2
Periați cu jumătate din pansament. Se fierbe 10 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și ardeii sunt crocanți-fragezi, răsturnându-se după 5 min. și periați ocazional cu pansamentul rămas. Acoperiți peștele pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Tăiați ardeii în bucăți; așezați în recipientul blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați bulion de pui și ceapă; acoperi. Se amestecă până se curăță; se toarnă în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați cremă de brânză răspândită; se amestecă până se omogenizează bine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.