Pește în sos de ardei roșu
Peștele în sos de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ardei gras, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Așezați peștele și ardeii într-o tigaie căptușită cu folie de 15x10x1 inci.
Periați cu jumătate din pansament. Se fierbe 10 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și ardeii sunt crocanți-fragezi, răsturnându-se după 5 min. și periați ocazional cu pansamentul rămas. Acoperiți peștele pentru a vă încălzi.
Tăiați ardeii în bucăți; așezați în recipientul blenderului.
Adăugați bulion de pui și ceapă; acoperi. Se amestecă până se curăță; se toarnă în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați cremă de brânză răspândită; se amestecă până se omogenizează bine.
Serviți peștele acoperit cu sosul de ardei roșu.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.