Pește în folie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete pescatariene în cutia de rețete, Fish in Foil ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 248 de calorii . Pentru 7,03 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii cherry, rouă de munte dietetică, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 90% . Rețete similare includ molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pachete de folie de creveți și sparanghel cu sos de unt de lămâie și usturoi și pește în stil Hunan .
Instrucțiuni
Așezați peștele în centrul unui 20-in. x 14 inchi. bucată de folie rezistentă.
Puneți ciupercile, roșiile, lămâia și ardeiul verde în jurul peștelui. Îndoiți marginile uleiului în sus; toarnă sifon peste pește. Îndoiți folia pentru a sigila bine.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.