Pește Taco Varză Împachetări

Pește Taco Varză Împachetări
Pește Taco varza împachetări ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 8. 31 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de maioneză, fileuri de cod, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Vineri Seara! Taco de pește Baja cu salată crocantă de varză, Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), și Taco Wraps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat pește uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Încălziți uleiul de canola cu ardei roșii uscați într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Gatiti pestele in uleiul incins pana cand carnea este opaca si marginile pestelui sunt usor rumenite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu UscatArdei Iute Roșu Uscat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați pește cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se ia de pe foc, se scurge și se aruncă ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
5
Amestecați maioneza, pasta de wasabi și 2 linguri de coriandru împreună într-un bol. Lingurați câteva linguri de pește într-o frunză de varză și înfășurați frunza în jurul peștilor; repetați cu frunzele și peștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Încingeți fiecare rulou cu o stropire de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Se servește cu maioneză wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
WasabiWasabi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gloată Pinot Gris
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista