Peștele-spadă Siciliana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, stafide, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește-spadă a la Siciliana, Cassata Siciliana, și Cassata Siciliana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați peștele uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Adăugați pește în tigaie; sotati 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați nuci și usturoi în tigaie. Saut timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Usturoi
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 2 linguri de stafide, suc de portocale, măsline kalamata și ardei gras în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se evapora lichidul.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.