Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă Sicilian cu legume dulci și acre. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 9.3 pe portie. O porție conține 610 calorii, 59G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă cipollini, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Pește-spadă dulce și acru, Pui dulce și acru fiert Sicilian, și Sicilian Dulce Și Acru Vinete Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până la aur, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați feniculul și gătiți până când este ușor moale, 2 până la 3 minute. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați oțetul, usturoiul și 1 cană de apă; se aduce la fierbere, amestecând, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până când ceapa este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Între timp, pregătiți peștele: tocați fin nucile de pin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Amestecați nucile, coaja de lămâie, pătrunjelul și sarea de mare și piperul după gust pe o tăietură. Se usucă peștele-spadă și se unge cu ulei de măsline pe ambele părți. Apăsați peștele în amestecul de nuci, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul strălucește, puneți peștele în tigaie și gătiți, netulburat, până când este auriu pe fund, 4 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt aurii pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Folosind clești, așezați fiecare friptură de pește-spadă pe partea sa pentru a căuta marginile, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut. Întoarceți peștele astfel încât partea mai ușoară să fie în jos și gătiți până când este doar fermă la atingere, încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadă
6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Adăugați roșiile, oregano, caperele și saramura în ceapă și gătiți până când roșiile se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se condimentează cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Se taie peștele și se împarte între plăci. Puneți legumele și sucurile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Stropiți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.