Pește-Spadă La Grătar Indonezian

Peștele-spadă la grătar Indonezian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, suc de lămâie, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Încercați Vinete la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide, Fasole verde indoneziană la grătar cu sos de lămâie aioli, și Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sosul de soia, uleiul de canola, coaja de lămâie, sucul de lămâie, rădăcina de ghimbir, usturoiul și muștarul într-un bol.
Turnați jumătate din sos într-un vas plat scăzut, suficient de mare pentru a ține peștele-spadă într-un singur strat.
Așezați peștele-spadă deasupra sosului și întindeți sosul rămas deasupra. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau de preferință peste noapte.
Treizeci de minute înainte de a fi gata să serviți, construiți un foc de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz.
Când cărbunii sunt la cald mediu, periați grătarul de gătit cu ulei pentru a preveni lipirea peștilor.
Scoateți peștele din marinată, permițând o parte din ghimbir să se agațe de pește și aruncați marinada.
Presărați peștele generos pe ambele părți cu sare și așezați-l peste cărbuni. Gatiti 5 minute pe fiecare parte, doar pana cand nu mai este roz in mijloc.
Așezați pe un platou, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Serviți fierbinte sau cald.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gloată Pinot Gris]()
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.