Rețeta pește-spadă la grătar cu Salsan de Papaya este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 295 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), așezați fripturi de pește. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pește rămase; se toarnă peste pește. Capac; refrigerați 2 ore pentru a marina. Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de salsa; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Dientes De Ajo
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
2
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
3
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
4
Așezați peștele pe raft în tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Se fierbe peștele cu blaturi la aproximativ 4 inci de la căldură la aproximativ 16 minute, întorcându-se și perindând cu marinată după 8 minute, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.