Pește-spadă la grătar cu salată de cartofi-Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă la grătar cu salată de cartofi-Chorizo. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 5.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 656 calorii. Dacă aveți usturoi, ulei de măsline, cartofi cu piele roșie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Pește-Spadă La Grătar, Vinete Și Cartofi, Pește-spadă la grătar cu salată de lămâie confiată, și Pește-spadă la grătar cu salată grecească Salsa.
Instrucțiuni
1
Bateți usturoiul, uleiul de măsline, sucul de portocale, oțetul, mierea, cimbrul, semințele de chimen, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați peștele și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece; condimentează cu sare. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu-mare până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge. Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie medie la foc mediu, aproximativ1 minut; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați uleiul de măsline și chorizo în tigaie și gătiți până când chorizo începe să sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți chorizo - ul cu o lingură pliată și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Scoateți tigaia de pe foc; rezervați picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați oțetul și ierburile în castron cu chimenul, apoi amestecați în picăturile de chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați țelina, ardeii piquillo, cartofii și chorizo; aruncați. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Preîncălziți un grătar la înălțime; periați ușor grătarele cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați peștele-spadă pe grătar și periați cu o parte din marinata din castron. Grătați până când este marcat pe fund, aproximativ 5 minute. Răsturnați și continuați grătarul până când tocmai ați gătit, încă 4 minute. Împărțiți între plăci și stropiți cu ulei de măsline.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.