Pește-Spadă La Grătar Cu Ierburi
Pește-spadă la grătar cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește-Spadă Cu Sos De Ierburi, Cina în seara asta: pește-spadă cu unt de lămâie, și Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați fripturi de pește-spadă; sigilați punga și agitați până când fripturile sunt bine acoperite. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți fripturile din marinadă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit.
Așezați pe grătar peste cărbuni cu foc mediu (350 până la 400).
Așezați fripturile de pește-spadă pe raft; grătar, acoperit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând ocazional cu marinată.
Garnisiți fripturile de pește-spadă cu crenguțe proaspete de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris