Pește Prăjit Cu Sare
O porție conține 44 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., peștele prăjit cu sare ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, albușuri de ou, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sare Prăjită Pește Întreg, Pește întreg prăjit într-o crustă de sare, și Pește întreg prăjit cu sare și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pulsați boabe de piper, cimbru, pătrunjel și sare Kosher într-un robot de bucătărie până când sarea este verde, aproximativ 20 de secunde. Bateți albușurile până se spumează și amestecați cu amestecul de sare.
Așezați o bucată de staniol de două ori mai mare decât peștele pe tejghea și așezați o cană de amestec de sare pe folie. Umpleți peștele cu lămâie, usturoi sau pătrunjel (dacă utilizați).
Puneți peștele pe amestecul de sare, apoi acoperiți cu o altă cană de amestec de sare, lăsând capul și capătul cozii expuse; apăsați sarea pentru a adera la pește. Repetați cu amestecul rămas de pește și sare. Strângeți folie în jurul fiecărui pește, astfel încât sarea și peștele să fie încă expuse.
Se transferă pe foaia de copt și se coace până când temperatura internă a peștelui citește 140 de minute, aproximativ 18 minute.
Pentru a servi, crăpați crusta de sare cu spatele furculiței, apoi îndepărtați ușor atât crusta de sare, cât și pielea.
Se servește cu cartofi fierți și legume cu frunze cu vin alb alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.