Pește prăjit cu aluat

Pește prăjit cu aluat
Peștele prăjit cu aluat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 279 de calorii , 21 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 2,23 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și luați sifon club, marmeladă de portocale, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aluat pentru pește prăjit , Aluat de bere pentru pește prăjit și Aluat pentru pește prăjit .

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile în apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Pune faina intr-o punga mare de plastic resigilabila; adăugați pește câte o bucată. Pungă sigilată; arunca pentru a acoperi. Într-un castron puțin adânc, combinați amidonul de porumb, condimentele și sifonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-o tigaie grea, încălziți 1 inch de ulei. Înmuiați fileurile făinate în aluat; se prajesc la foc mediu 2-3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulge usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Combinați marmeladă și hrean; se serveste cu peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista