Pește Picant Marocan Înăbușit Cu Cuscus

Pește Picant Marocan Înăbușit Cu Cuscus
Peștele picant marocan înăbușit cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 664 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 281 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, lămâi, cuscus de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui Fiert Marocan, Cowpeas marocan înăbușit cu Kale, și Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate49
Revista