Pește pentru Crish: roșu
Pește pentru Crish: roșu necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 552 calorii, 46G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare și piper kosher, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Pește pentru Crish: roșu, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. trageți peștele-spadă din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei în timp ce faceți șalotele și sosul.
Pentru șalotele murate: separați șalotele în inele mici.
Puneți-le într-o cratiță mică, adăugați oțetul de orez și 1/4 cană de apă și puneți-le la foc mediu, asigurându-vă că șalotele sunt acoperite de lichid. Aduceți la fierbere. Odată ce clocotește, opriți focul și lăsați-l deoparte până când sunteți gata să serviți. Decaparea va scoate în evidență o nuanță naturală de roz în șalotă; frumos!
Pentru" aluniță": măcinați semințele de muștar și semințele de chimen într-o pulbere fină într-un mortar și pistil.
Se toarnă într-un castron cu ghimbir, ancho chile pulbere, oțet de orez, mirin, miere, sriracha și miere.
Bateți împreună până se omogenizează. Gustați pentru condimente și ajustați după cum este necesar.
Puneți o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când fumați ușor.
Presărați peștele-spadă cu sare.
Adăugați peștele-spadă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe o parte. Repede, răsturnați fripturile și ungeți cu puțină "aluniță".
Puneți tigaia în cuptor și gătiți peștele până când un termometru introdus în mijlocul peștelui înregistrează 125 de grade F, 5 până la 7 minute.
În timp ce peștele se gătește la cuptor, scurgeți șalotele și puneți-le într-un castron mic. Rupeți coriandrul cu mâinile în castron, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin, sare și piper. Aruncați împreună și gustați pentru condimente.
Când peștele este gătit (amintiți-vă că va continua să gătească chiar și atunci când este scos din cuptor) scoateți-l pe un platou.
Adăugați untul în tigaie, răzuind orice bucăți caramelizate lipite pe fundul tigaiei. Se amestecă "alunița" rămasă și se gătește până când este fierbinte și cu bule.
Se toarnă peste fripturile de pește-spadă. Se acoperă cu o mână de șalotă murată și se servește imediat!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.