Pește pentru Crish: roșu necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 552 calorii, 46G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare și piper kosher, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Pește pentru Crish: roșu, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. trageți peștele-spadă din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei în timp ce faceți șalotele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru șalotele murate: separați șalotele în inele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Puneți-le într-o cratiță mică, adăugați oțetul de orez și 1/4 cană de apă și puneți-le la foc mediu, asigurându-vă că șalotele sunt acoperite de lichid. Aduceți la fierbere. Odată ce clocotește, opriți focul și lăsați-l deoparte până când sunteți gata să serviți. Decaparea va scoate în evidență o nuanță naturală de roz în șalotă; frumos!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Pentru" aluniță": măcinați semințele de muștar și semințele de chimen într-o pulbere fină într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
5
Se toarnă într-un castron cu ghimbir, ancho chile pulbere, oțet de orez, mirin, miere, sriracha și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 1/2 Cani Sos De Prune
Sriracha
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți împreună până se omogenizează. Gustați pentru condimente și ajustați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Puneți o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când fumați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Presărați peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați peștele-spadă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe o parte. Repede, răsturnați fripturile și ungeți cu puțină "aluniță".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Puneți tigaia în cuptor și gătiți peștele până când un termometru introdus în mijlocul peștelui înregistrează 125 de grade F, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
11
În timp ce peștele se gătește la cuptor, scurgeți șalotele și puneți-le într-un castron mic. Rupeți coriandrul cu mâinile în castron, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin, sare și piper. Aruncați împreună și gustați pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Când peștele este gătit (amintiți-vă că va continua să gătească chiar și atunci când este scos din cuptor) scoateți-l pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Adăugați untul în tigaie, răzuind orice bucăți caramelizate lipite pe fundul tigaiei. Se amestecă "alunița" rămasă și se gătește până când este fierbinte și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă peste fripturile de pește-spadă. Se acoperă cu o mână de șalotă murată și se servește imediat!
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.