Pește marinat cu sos Salmoriglio

Pește marinat cu sos Salmoriglio
Peștele marinat cu sos Salmoriglio este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 468 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio, Pește Prăjit Întreg Cu Salmoriglio, și Orzo cu sos Salmoriglio de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă puțin oțet peste fileurile de pește, apoi se clătește sub apă rece și curgătoare. Uscați fileurile cu prosoape de hârtie și aranjați-le pe un platou de sticlă sau ceramică rezistent la cuptor. Frecați puțină sare peste părțile fără piele ale fileurilor și presărați cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Întindeți jumătate din firimiturile de pâine peste fileuri și stropiți-le cu 1 lingură de ulei de măsline; întoarceți fileurile și repetați cu firimiturile de pâine rămase și uleiul de măsline. Acoperiți și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Într-un mini robot de bucătărie, combinați frunzele de cimbru, sucul de lămâie, muștarul și sarea. Puls timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați untul și procesați până se omogenizează complet. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire și constant până când este complet încorporat. Condimentează sosul cu sare și toarnă într-o barcă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Preîncălziți cuptorul la 400 sau aprindeți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți peștele pe platou până când este gătit, aproximativ 12 până la 15 minute. Alternativ, grătiți peștele, cu pielea în jos pentru fileurile de piele, timp de aproximativ 5 minute; întoarceți fileurile și grătiți-le doar până se descuamează, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați peștele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se toarnă sosul salmoriglio peste fileurile de pește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista