Pește marinat cu sos Salmoriglio
Peștele marinat cu sos Salmoriglio este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 468 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio, Pește Prăjit Întreg Cu Salmoriglio, și Orzo cu sos Salmoriglio de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă puțin oțet peste fileurile de pește, apoi se clătește sub apă rece și curgătoare. Uscați fileurile cu prosoape de hârtie și aranjați-le pe un platou de sticlă sau ceramică rezistent la cuptor. Frecați puțină sare peste părțile fără piele ale fileurilor și presărați cu sucul de lămâie.
Întindeți jumătate din firimiturile de pâine peste fileuri și stropiți-le cu 1 lingură de ulei de măsline; întoarceți fileurile și repetați cu firimiturile de pâine rămase și uleiul de măsline. Acoperiți și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Într-un mini robot de bucătărie, combinați frunzele de cimbru, sucul de lămâie, muștarul și sarea. Puls timp de 1 minut.
Adăugați untul și procesați până se omogenizează complet. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire și constant până când este complet încorporat. Condimentează sosul cu sare și toarnă într-o barcă de sos.
Preîncălziți cuptorul la 400 sau aprindeți un grătar.
Coaceți peștele pe platou până când este gătit, aproximativ 12 până la 15 minute. Alternativ, grătiți peștele, cu pielea în jos pentru fileurile de piele, timp de aproximativ 5 minute; întoarceți fileurile și grătiți-le doar până se descuamează, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați peștele pe un platou.
Se toarnă sosul salmoriglio peste fileurile de pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.