Peștele la grătar cu Salsa de portocale-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, coriandru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 7 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul, Pește Alb Cu Salsa Portocalie, și Tacos de pește cu salsa portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 2 linguri de ulei, oțet, coriandru, 2 lingurițe de sos de soia, ghimbir și zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Ținând portocale peste castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați fenicul și ceapa; aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Se amestecă 3 linguri de ulei, 1 lingură de sos de soia și usturoi în vasul de plăcintă din sticlă. Întoarceți peștele în amestec de ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Presărați peștele cu sare și piper. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.