Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul

Peștele la grătar cu Salsa de portocale-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, coriandru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 7 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul, Pește Alb Cu Salsa Portocalie, și Tacos de pește cu salsa portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 2 linguri de ulei, oțet, coriandru, 2 lingurițe de sos de soia, ghimbir și zahăr într-un castron mediu.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Ținând portocale peste castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Adăugați fenicul și ceapa; aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Se amestecă 3 linguri de ulei, 1 lingură de sos de soia și usturoi în vasul de plăcintă din sticlă. Întoarceți peștele în amestec de ulei pentru a acoperi.
Presărați peștele cu sare și piper. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe plăci. Spoon salsa peste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.