Pește dulce și acru

Peștele dulce și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 701 calorii. Pentru $11.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de ketchup, ulei de susan, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Toțiretetele au 55 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Încercați Pește Dulce Și Acru, Pește dulce și acru, și Pește dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați halibutul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se pune într-un bol de amestecare și se combină cu sos de soia și 1 lingură de făină.
Lăsați să stea 30 de minute. Între timp, încălziți uleiul în friteuză sau cratiță grea la 375 grade F (190 grade C).
Prăjiți bucățile de halibut până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; deoparte.
Pentru sos, sotati ardeiul verde, ceapa si ananasul intr-o tigaie medie timp de 1 minut. Amestecați sucul de ananas rezervat, zahărul, ketchupul, apa, restul de 2 lingurițe de făină, ulei de susan și sare după gust. Gatiti pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Serviți, scufundând bucăți de halibut prăjit în sos sau turnați sosul peste pește.