Peștele din Caraibe cu Salsan de Mango este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 298 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole neagră, boia de ardei, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet Din Caraibe Cu Salsa De Mango, Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe, și Tacos de creveți din Caraibe cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună boia, pudra de curry, chimenul, ienibaharul, ghimbirul, coriandrul, sarea, piperul negru, feniculul și ardeiul cayenne într-un castron; puneți amestecul de condimente deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Pudră De Curry
Coriandru
Amestec De Condimente
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fenicul
Ghimbir
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron, aruncați ușor mango, ananas, ardei gras roșu, fasole neagră, ceapă roșie și coriandru într-un castron; se toarnă suc de lămâie peste amestecul de mango și se aruncă din nou. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Fasole Neagră
Suc De Lămâie
Ananas
Ceapă Roșie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună oul și laptele într-un castron. Într-un castron separat de mică adâncime, amestecați firimiturile panko cu nucă de cocos. Se amestecă aproximativ 1 lingură din amestecul de condimente sau, după gust, în amestecul de pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Nucă De Cocos
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Înmuiați fileurile de tilapia în amestecul de ouă, apoi apăsați ușor în amestecul de pesmet panko pentru a acoperi ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Ulei De Măsline
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Îndepărtați orice firimituri libere, apoi așezați fileurile în uleiul fierbinte. Prăjiți până când peștele este opac în interior și maro auriu în exterior, 3 până la 5 minute pe parte sau după cum este necesar.
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.