Pește de pisică prăjit în tigaie cu sos de lămâie și ardei roșu prăjit și semințe de floarea soarelui prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pește de pisică fript cu sos de lămâie și ardei roșu prăjit și semințe de floarea soarelui prăjite. O porție conține 364 de calorii, 49 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de suc de lămâie, semințe de floarea soarelui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83%, ceea ce este minunat. Filet Mignon în tigaie cu ardei gras roșu, sos de roșii și busuioc, pește în sos de ardei roșu prăjit și cina în seara asta: Supa de ardei roșu cu semințe de chimion prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Asezonați ambele părți ale peștelui cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați fileuri de pește în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte, răsturnând cu o spatulă sau clești, până când devin maro auriu și devin fraged în furculiță.
Într-un blender, combinați ardeii roșii prăjiți, usturoiul, sucul de lămâie, ghimbirul și chimenul și faceți piure până la omogenizare.
Transferați amestecul într-o cratiță mică și aduceți la fiert, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc si se amesteca cu coriandru.
Serviți jumătate din pește cu tot sosul deasupra.
Se presara deasupra cu seminte de floarea soarelui prajite. Rezervați peștele rămas pentru eroi, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.