Pește De Lămâie-Mărar La Cuptor

Pește De Lămâie-Mărar La Cuptor
Peștele de lămâie-mărar copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de maioneză, suc de lămâie, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește De Lămâie La Cuptor, Lămâie Mărar De Două Ori Cartofi Copți, și Somon de lămâie la cuptor cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți jumătate din amestecul de maioneză într-un alt castron mic pentru a servi cu pește; acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Clătiți fileurile și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Periați fileurile uniform cu jumătatea rămasă din amestecul de maioneză; presărați uniform cu sare și piper. Fileuri de dragare în pesmet. Aranjați fileurile pe un suport ușor uns într-o tigaie de broiler căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță și este opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se servește imediat cu amestec de maioneză răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Catfish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista