Pește Cu Sos De Stridii

Pește Cu Sos De Stridii
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Peștele cu sos de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 46G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de stridii, fileuri de pește, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mese Simple: Pește Și Supă De Stridii Afumate, Broccoli Cu Sos De Stridii, și Broccoli cu sos de stridii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați fileurile în tigaie. Pulverizați fileurile cu spray de unt și presărați cu piper de lămâie și praf de usturoi. Gatiti 4-5 minute. Apoi se toarnă sosul de stridii și se întoarce ușor fileurile. Gatiti pana cand pestele incepe sa se desprinda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Spray De Gătit Cu Aromă De UntSpray De Gătit Cu Aromă De Unt
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Sos De StridiiSos De Stridii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Prospera Pinot Grigio
Prospera Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista