Pește cu sos de lămâie

Pește cu sos de lămâie
Peștele cu sos de lămâie este un fel principal fără gluten, fără lactate și pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 162 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,8 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați bulion de pui College inn®, ulei de măsline, fileuri de pește și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 91% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pește la cuptor cu lămâie șiGlazură de lămâie sau lămâie pentru pui, pește sau legume .

Instrucțiuni

1
Gatiti pestele in ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; îndepărtați și păstrați la cald. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați bulionul, amidonul de porumb, coaja de lămâie și sucul de lămâie în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si devine translucid. Peștele se pune în tigaie și se încălzește. Pentru a servi, puneți sosul peste pește și serviți cu orez sau cartofi mici aburiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista